Wie zit er aan die poten vast?

Ik ben Kirsten van Valkenburg, tekstschrijver. Ik schrijf graag die groene tekst voor jou. Gewoon goede tekst. Ik lever die tekst op tijd. Zonder gedoe: met je poten in de klei. Dat is hoe ik werk. 

Hoe het begon...

“Wat wil je later worden?” De vraag die ieder kind krijgt. Van kleins af aan was het bij mij: iets met dieren. Die droom maakte ik waar, al kwam ik er tijdens mijn opleiding achter dat de combinatie mens-dier bij mij past. Docent dierverzorging, dat werd het. Met betrokkenheid en enthousiasme werkte ik meer dan twintig jaar in het groene onderwijs. 

Toen kwam er een nieuwe droom, heel langzaam en via een serie omwegen: voor mezelf beginnen. Bij mijn eerste schrijfopdracht werd de droom in één klap duidelijk. Dit is wat ik wil, dit is wat ik kan: teksten schrijven. 

Toen de droom duidelijk was, ben ik het maar gewoon gaan doen. Plannen maken, baan opzeggen en website de wereld inslingeren. Je weet wel…met je poten in de klei.

Op weg naar mijn droom

En verder?

Om af en toe achter die computer weg te zijn, ben ik graag met mijn handen bezig. Ik werk in de tuin en zorg voor onze dieren, dat laatste is vast geen verrassing. Verder knap ik oude meubels op. M’n handen onder het zaagsel, verf en houtlijm. En ik ben graag buiten, genietend van al het moois om me heen. Ben ik toch binnen? Dan lees ik graag. 

Meer weten? 

Ik schrijf graag die groene tekst voor jou. Nieuwsgierig hoe ik werk? Lees verder bij samenwerken. Of neem contact op.  Via telefoon op 06-3830 5876 of via mail info@metjepotenindeklei.nl 

Of wil je liever nog even anoniem kijken wie ik ben en wat ik doe? Dat snap ik, neem dan een kijkje op mijn LinkedInpagina. Ik deel schrijftips, inspiratie en meer.