We doen het samen: ik de tekst, jij het gemak


Mijn specialiteit is een lekker leesbare tekst, vlot en krachtig. 

Hoe ik dat doe? 

Dat is natuurlijk het geheim van de smid ;-) Maar de smid wil best wat geheimpjes delen, hoor. We ontmoeten elkaar bij jouw bedrijf of organisatie, want dat geeft mij beeld en gevoel bij jou en de organisatie. Dat werkt fijn, voor beide partijen. In deze briefing bespreken we alles wat van belang is voor de juiste tekst. Dan gaat het over hardware: het aantal woorden, is het voor offline of online, het doel van de tekst en je doelgroep. Maar het gaat ook over de tone of voice. 

Als we alles hebben besproken, maken we duidelijke afspraken. Als het gaat om een artikel waarvoor ik iemand ga interviewen, neem ik dat hele proces uit handen. Van het maken van een afspraak tot een feedbackronde met de interviewkandidaat.

Daarna schrijf ik een tekst die raak is. Want daar doe ik het voor. Natuurlijk is er daarna een feedbackronde, zodat je helemaal blij bent met de tekst.   

Ik luister en kijk met je mee - samenwerken

Interesse?

Ik help je graag. Bel of mail, dan bespreken we hoe jouw woorden een rake tekst worden. info@metjepotenindeklei.nl of 06-3830 5876.