Wie zit er aan die poten vast?

Ik ben Kirsten van Valkenburg, tekstschrijver. Ik schrijf graag die groene tekst voor jou. Gewoon goede tekst. Ik lever die tekst op tijd en houd je op de hoogte van de voortgang. Dat is hoe ik werk, gedoe-vrij voor jou. 

Hoe het begon...

Nee, ik kladderde als kind geen notitieboekjes vol met verhalen. Bij mij was het: 'iets met dieren'. Die droom maakte ik waar, als docent veehouderij en dierverzorging. Na iets meer dan twintig jaar kwam er een schrijfopdracht. En daarmee een nieuwe droom: tekstschrijver worden. Dat betekende omscholen, baan opzeggen en het gewoon gaan doen. Je weet wel, met die poten in de klei. 

En nu?

Nu schrijf ik met veel plezier iedere dag groene verhalen. Krachtig, lekker leesbaar en met een tikje humor, als het kan. Over dieren, over planten, over landbouw. En over de mens daarachter. 

Voor jou 

Ik schrijf graag jouw groene tekst. Nieuwsgierig hoe ik werk? Lees verder bij samenwerken. Even spieken naar eerdere teksten? Dat kan in m'n portfolio.

Contact? Bel 06-3830 5876 of mail via info@metjepotenindeklei.nl 

Op weg naar mijn droom

Of wil je liever nog even anoniem kijken wie ik ben en wat ik doe? Dat snap ik, neem dan een kijkje op mijn LinkedInpagina. Ik deel schrijftips, inspiratie en meer.